subaru-brz-vs-wrx-sti-2

Intrand ieri in curte la Auto Kino, unde erau o gramada de Foreste, Autbece si vreo cateva Impreze, ma simteam ca orbul in piata de peste: “oooo! buna ziua! … ce mai faceti, doamnelor??”

Intrand in showroom l-am vazut si am ramas mut de uimire pentru cateva secunde bune: un BRZ negru cu o dunga alba fututa americaneste peste intreaga masina, mai pe dreapta-asa!

Fara sa constientizez, m-am trezit in BRZ, asezand confortabil scaunul si testand pozitia la volan. Este … SENZATIE! Ai impresia ca mergi ca femeia-spion, cucuru’ pe asfalt, stergandu-ti urmele. Totul este jos, vizibilitatea este buna si pana nu o sa il conduc vreodata pe vreo sosea cu minim cateva sute de km de asfalt bun, nu o sa am liniste. 🙂
Locurile din spate sunt o gluma. Masina asta e facuta sa iti plimbi fie gagica, fie un prieten care sa crape de invidie. Dar cred ca cel mai bine te plimba pe tine si orgasmul tau continuu. Urla a egoism in stare pura. EU…! A MEA…! PE MINE…!

Din pura intamplare, in dreapta, imediat langa BRZ, statea calm un STI albastru. Dupa ce mi-a trecut nitel din euforie, si cu toate ca BRZ e mai nou si mai … WOW, ma gandeam ca mi-ar fi greu sa aleg intre cele doua, chiar si sub impresia euforica a primului. STI este ….. STI!!!

Nu poti sa nu le compari, mai ales cand stau asa, una langa alta. BRZ imi pare masina pentru adolescentii intarziati si crizatii de varsta mijlocie. Este … WOW!

subaru-brz-vs-wrx-sti-1

Insa STI va ramane in continuare varful de lance care se vrea a fi in lista Subaru. Serios ca o criza de inima si agresiv ca un doberman nemancat.