Din fabrica a ajuns la mine cu anvelope Yokohama Geolandar H/T G95A (Highway, All-Season) care, ca orice anvelopa all season are performante medii atat vara cat si iarna, insa au rezistat atat de mult incat ma rugam sa se uzeze mai repede sa am motiv sa cheltui banii pe altele noi. Nu mi se pare o idee buna sa folosesc anvelope all season, asa ca am achizitionat cate un set pentru fiecare sezon in parte.

 

Martie 2018

Goodyear EfficientGrip SUV

Foarte bune pe asfalt umed dar mai ales uscat, sta Foreste pe curbe ca trenu’ pe sine! Se comporta excelent pe macadam si nu s-au facut de ras nici pe trasee light offroad (Muntii Tataru, vara lui 2018, sau urcarea spre Cabana Vf. Ciucaș, in vara lui 2019)

Septembrie 2017

Nokian WR SUV 3

Le pandeam de ceva vreme si dupa ce am sfasiat una dintre anvelopele de iarna vechi, am avut motivul de a achizitiona modelul asta. Ma simt in siguranta cu ele pe drumuri umede, inzapezite sau chiar inghetate.

Mai 2012

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Excelente pe asfalt, mai putin bune pe macadam si chiar proaste pe offroad, dar nu pentru offroad sunt facute. Odata cu ele m-am atasat de acest brand si nu cred ca voi renunta prea curand la el. 

Februarie 2012

Marangoni Meteo HP XL

Nu m-au dezamagit nici o clipa, au tras bine pe zapada si zapada cu gheata chiar. Au urcat drumuri inzapezite, au coborat pante inghetate si overall poate nu se ridica la nivelul unor anvelope Premium, insa si-au facut treaba bine.