Nu vreau sa ii dau numele aici. Cei cu masini luate de noi de la SMT il stiu. E vanzatorul-minune, omul care trebuia sa ma ajute sa iau o decizie. S-a incapatanat sa ma trateze ca pe un prost care ar inghiti orice castane de marketing de Dambovita. Replica din titlu, desi nu ii apartine, era preferata lui. Ca si cum avea un respect deosebit pentru banii tai.

A incercat sa imi vare pe gat un model 2010 desi i-am zis ca vreau facelift-ul 2011, chiar daca mai am de asteptat. Asta la inceput. Mai apoi au urmat si altele. Discutiile se derulau greu si tot timpul aveai impresia ca e cu prosopul ud la spatele tau si te-a prins in curul gol la dus. Ne-am zvarcolit in figuri de vanzari si am pierdut timpul aiurea. Unele discutii au fost chiar michteaux! De exemplu la intrebarea mea legata de instalarea unei alarme Viper, primul raspuns a fost: “pierzi garantia la partea electrica”. Tare, nu? A revenit apoi pe email cu precizarea ca nu se pierde garantia la electrica masinii, insa ei nu o pot monta si nici nu colaboreaza cu cineva care ar putea. Si uite-asa …

Intre timp, dupa calcule si discutii cu sotia, m-am hotarat: Forester 2011 facelift. Oferta financiara: 34700 euro, cel mai bun pret al SMT. Aici am oprit discutiile!

Alo, Auto Kino Brasov?

Octavian e un tip jovial si direct. Oferta lor a fost din start mai buna decat a celor de la SMT. Au facut chiar si un discount. Am batut palma pentru model Forester SH de culoare Blue Marine Pearl, echipare TT (piele, trapa, xenon, rezerva aliaj, etc.), la care am adaugat o alarma Viper Responder HD, scut otel motor si diferential si alte cateva accesorii. In momentul ala, masina era pe vapor, in drum spre Grecia (pentru cei care nu stiu, SMT sunt patronati de greci). Leasingul l-am facut cu Volksbank cu care am inchis inca 2 contracte pana acum. Asigurarea: Alliantz, desigur.

Am achitat avansul, am semnat noul contract de leasing, am asteptat vreo 10 zile si m-am dus emotionat sa ridic masina de la Brasov. Mi-au montat toate accesoriile comandate plus alarma si mi-au dat masina cu becul portocaliu de la indicatorul de motorina aprins. Maxim 5 litri. Zgarcitii! 🙂

Primul drum l-am facut la un Petrom unde am facut plinul cu un zambet tamp de copil mic ce isi primeste jucaria mult asteptata. Am plecat spre Bucuresti emotionat, in culmea bucuriei.

000008 km la bord.

Foreste nou

Un Foreste nou – nout